Cég- és minőségpolitika

Ügyfeleink elégedettsége cégünk megelégedésére szolgál!

Környezetvédelem!

Ezen elvek alapján döntöttünk az egyre szigorúbb új európai környezetvédelmi szabályozás szerinti EURO5-ös normákat teljesítő korszerű autóbuszok beszerzése mellett, mely autóbuszpark jelenleg Magyarországon egyedülálló. Felelősséggel Földünk környezetszennyezésének megóvása érdekében az EURO5-ös normákat teljesítő autóbusz parkunkkal is hozzájárulunk környezetünk megóvásához. Ezen korszerű autóbuszokon már nem található kipufogó! Autóbusz parkunkat a növekvő igények szerint folyamatosan bővítjük figyelem előtt tartva az EURO5-ös környezetvédelmi normákat.

kornyezet_700

Minőség mindenekelőttl!

Cégünknél alapkövetelmény az udvariasság, precizitás, gyakorlati problémamegoldás.

Az egymást követő megrendelések, azok szervezése területén is kimagasló képességekkel rendelkező kollégákat alkalmazunk, megfelelő szakmai hozzáértéssel, a legmodernebb informatikai megoldásokkal.

A folyamatosan növekvő minőségi elvárásoknak kívánunk megfelelni mind autóbuszparkunk mind a kollegáink személyei tekintetében. Célunk az ügyfeleink utazási és utaztatási igényeinek minél magasabb szintű kielégítése, hogy az úton töltött idő a lehető legkényelmesebben teljen. Magas szakmai háttérrel rendelkező kollegáink dolgoznak az árajánlatkéréstől az utazás lebonyolításán túlmenően a hazaérkezést minden pillanatán.

kenyelem03_400  kenyelem02_400  250_setra04_250

Kényelem és színvonal!

A világ legmodernebb és minden igényt kielégítő autóbusz típusaival dolgozunk! Legyen az a Scania, a Setra vagy a Mercedes modell sorozat bármelyik tagja.

A Scania Irizarnak több típusa is elnyerte már az elmúlt években az év autóbusza címet, így méltán hívhatjuk a Scania Irizar Century autóbuszt a világ egyik legkedveltebb autóbuszának melyet visszatérő utasaink is megerősítenek bennünk. Autóbuszaink komfortfokozata teljes mértékben utas orientált, mely minden apró részletében megmutatkozik.  

Minden ügyfelünknek biztosítjuk a gondtalan közlekedés technikai és egyéb feltételeit.

Szakembergárdánk képzettségére, nyelvismeretére, megjelenésére is komoly hangsúlyt fektetünk.

A megrendelések lebonyolítását saját, illetve a partnerkapcsolataink révén rendelkezésre álló autóbuszokkal végezzük, amik 49 személy szállítására alkalmas luxus autóbuszok. Alapfelszereltségükhöz tartozik a légkondicionálás, DVD, CD, toalett, lábtartó. Igyekszünk a felmerülő igényeket kielégíteni, minőségi szolgáltatást és versenyképes árakat biztosítani.

Saját járműparkunkon felül folyamatosan kb. 12 db ( 49-53 fős) luxus autóbuszt dolgoztatunk.

Mind járműparkunk, mind munkatársaink maradéktalanul megfelelnek a magyar és az Európai Uniós előírásoknak és rendelkezünk a szükséges jogosítványokkal, engedélyekkel a teljesség igényével egész Európára kiterjedően. Társaságunk a teljes flottára kiterjedően Kötelező Felelősségbiztosítással és Casco biztosítással valamint az autóbuszban helyet foglaló Utas Biztosítással is rendelkezik, melyek kárfedezetet nyújtanak nem csak a saját és idegen járművekben esett károkért de az utasokat ért esetleges sérülésekért is.

További információkért kersesse munkatársainkat!

Várjuk jelentkezését!