Pályázat

Pályázati támogatás

kedvezményezett neve: TOURISMO BUSZ Korlátolt Felelősségű Társaság
projekt címe: Pályakezdő gyakornok foglalkoztatása a Tourismo Busz Kft.-néla szerződött támogatás összege: 4 345 983 Ft
támogatás mértéke (%-ban): 100%
projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében 1 fő 25 év alatti gyakornokot
foglalkoztatunk logisztikai, szállítmányozási ügyintéző munkakörben 9 hónapig
100%-os támogatásból, majd további 4,5 hónapig önerőből, akinek a munkáját a
vállalati kapcsolattartó segíti és felügyeli. A pályázat keretében beszerzésre kerülnek a gyakornok munkáját segítő eszközök.

Projekt fizikai befejezési dátuma: 2019.10.02.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03376


 

A kedvezményezett neve:

TOURISMO BUSZ Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítása a TOURISMO BUSZ Kft-nél

A szerződött támogatás összege:

45 258 868 Ft

A projekt fizikai befejezési dátuma:

2024.02.22

A projekt tartalmának bemutatása:

 

Legfőbb célunk az autóbuszaink magas színvonalú biztosításának nyújtása, melyhez elengedhetetlen az autóbuszaink külső és belső esztétikumának, megjelenésének biztosítása. Ehhez van szükségünk a telephelyünkön speciális autóbusz mosó berendezésre, mellyel az autóbuszok minden fuvarfeladatot követően tisztán tarthatók, így az utasok jóérzéssel szállnak fel az egyes megállópontokon. Jelen projekt megvalósításával célunk, hogy kisvállalkozásként a gazdaságban végbemenő folyamatokhoz való alkalmazkodással, felzárkózással és a megnyíló új lehetőségek kihasználásával vállalkozásunk megfeleljen a rohamos technológiai és informatikai fejlődés, az életminőség és bérszínvonal javulás, a gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodás, illetve korszerű infrastrukturális feltételeknek. Elkötelezettek vagyunk a termelékenységük növelésére és nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra. Ennek keretében beszerzésre került egy raktárrobot-utasnyilvántartó eszköz. Önjáró raktárrobot önálló mozgásra képes, az útvonal előre programozható, a körülötte lévő RFID mozgásokról folyamatos tájékoztatást adó eszköz melynek segítségével automatizálható és időzíthető a munkavégzés területe és gyakorisága. Beszerzésre kerül egy nedves kárpittisztító porszívó, egy padlótisztító. Autóbuszaink tisztán tartásához egy melegvizes magasnyomású mosó és egy autóbuszmosó berendezés kerül beszerzésre.

Fontosnak tartjuk, hogy a technológiai fejlesztés egyidejűleg és szervesen egészüljön ki magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlatok vagy újszerű üzleti modellek bevezetésével, szervezeti fejlesztéssel. Így ennek érdekében 11 modulból álló vállalatirányítási rendszer telepítése tervezett.

A hatékony üzleti gyakorlatok és vállalkozásszervezési eljárások elterjedéséhez a technológiai és informatikai háttér megteremtésén túl elengedhetetlen a vállalkozói szemlélet és készségek, menedzsment ismeretek, továbbá a szervezeti kultúra fejlesztése, ennek érdekében szakértői szolgáltatás igénybevétele is tervezett.

palyazat2023_700